zaterdag 13 oktober 2012

Ate too much...

Crudité!
Met een kruidendip van Griekse yoghurt en kruiden uit eigen tuin. Nou ja, tuin... 

Wortelsoep met gember


Sushi Anders
Alle onderdelen van sushi, maar dan anders. Ingelegde komkommer, gebakken zalm, wasabimayonaise, shiitake pickles (gemaakt met het vocht van roze, ingelegde gember) en sushirijst in snoeppapier. Bovenop de huid van de zalm; gezouten en krokant gebakken. En een paar puntjes sojasaus.

Uientarte tatin met brie


Gelei van bloedsinaasappel en earl grey thee

Le dessert...


Koekkruim (van homemade zandkoekjes, mmm!) met ganache. Daarbij kersen (achteraan), amandelen en saus van gezouten caramel (midden) en fivespice, munt en gelei van Frangelico.




Volgende keer iets 'lights'... misschien...




Geen opmerkingen:

Een reactie posten