|
Crudité! |
Met een kruidendip van Griekse yoghurt en kruiden uit eigen tuin. Nou ja,
tuin...
|
Wortelsoep met gember |
|
Sushi Anders |
Alle onderdelen van sushi, maar dan anders. Ingelegde komkommer, gebakken zalm, wasabimayonaise, shiitake pickles (gemaakt met het vocht van roze, ingelegde gember) en sushirijst in snoeppapier. Bovenop de huid van de zalm; gezouten en krokant gebakken. En een paar puntjes sojasaus.
|
Uientarte tatin met brie |
|
Gelei van bloedsinaasappel en earl grey thee |
Le dessert...
Koekkruim (van homemade zandkoekjes, mmm!) met ganache. Daarbij kersen (achteraan), amandelen en saus van gezouten caramel (midden) en fivespice, munt en gelei van Frangelico.
Volgende keer iets 'lights'... misschien...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten